06 11331008

info@steboinstallaties.nl

Wij zijn bereikbaar voor spoedgevallen en lekkages

Contact

Voor vragen of opmerkingen over een van onze diensten kun je ons altijd bellen, appen of mailen. Wilt u een op maat gemaakte offerte? Vraag deze aan in het contactformulier.

Vraag hieronder uw offerte aan

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten en onderdelen. Wij vinden het belangrijk dat de installaties en apparatuur lang mee gaan, duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen. In samenspraak met de klant zoeken wij de beste oplossingen die bij zijn of haar budget past. Zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaalt.

Altijd bereikbaar

Wij snappen heel goed dat er onverhoopt problemen of lekkages kunnen ontstaan die direct opgelost moeten worden om schade en ongemak te voorkomen. Wij zijn daarom ook 24/7 op de mobiel bereikbaar. Wij hebben altijd iemand klaar staan om direct naar u toe te komen voor reparaties en andere spoedeisende zaken zoals lekkages en wateroverlast.

Van alle markten thuis

Wij hebben een groot team van vakmensen die van alle markten thuis zijn. Wij werken met alle sanitaire installaties zoals het aanleggen van waterleidingen, riolering en hemelwaterafvoer. Ook zijn wij gespecialiseerd in schoon drinkwater en adviseren wij u graag over de mogelijkheden van waterfiltering.